Nie rozumiem głosujących na PIS mających dostęp do internetu. Ludzie z ciemnogrodu oglądający TVP1 i TVP2 maja jednę drogę, ale Ci pozostali widzę co się dzieje. Szkoda, że nie potrafią poprawnie zintrepetować faktów.
Ja w tych wyborach zagłosuje na PiS, bo oni są wiarygodni. Pójdę także na referendum i zagłosuję 4 x NIE dla dobra Polaków i Polski. To mój obywatelski obowiązek, innych także zachęcam to tego samego.
Idźmy wszyscy zagłosować w tych wyborach. A może nam się uda uzyskać największą frekwencję w całej Polsce. Niech napiszą o Piotrkowie Tryb. coś pozytywnego.
Dziękuję. Znalazłem już OKW, i w niedzielę idę zagłosować na kandydata PiSu. W referendum też wezmę udział, bo w ważnych sprawach trzeba decydować osobiście, a nie cedować decyzję na polityków.
Inny polityk obozu władzy: - Ludzie się tak nie interesują jak politycy czy dziennikarze, którzy wyjątkowo uważnie śledzą wszystkie wiadomości. To jest grupa, do której należy może 2 proc. Polaków. Ale tak to ktoś coś słyszał, ale niedokładnie, a są już nowi generałowie, to co się właściwie stało? Niestety, tak to działa. Moglibyśmy się zastanawiać nad stratami na finiszu kampanii, gdyby generałowie wyszli, pokazali twarze i powiedzieli, dlaczego odchodzą. A jeszcze gdyby powiedzieli, że odchodzą z armii przez PiS.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!